Stropuva

Jelenleg a világ 20 országába szállítanak

A gyártóról:

  • 2000-ben a Stropuva litván gyártó megalkotta és 2001-ben szabadalmaztatta az első ún. hosszúégésű kazánt. Ebben az innovatív kazánban megtestesült az energiafüggetlenség, nagy hatékonyság, magas hatásfok és ami a legfontosabb a tüzelőanyag maximális kihasználási - égési ideje. Azóta a gyár sikeresen gyárt különböző teljesítményű szilárdtüzelésű – és már pellet kazánokat is, melyeket nemcsak Litvániában, hanem Európa több országában is egyre nagyobb számban értékesítenek. A gyártó szakembereinek mindegyike minimum 5 éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek, biztosítva ezzel a magas minőséget és a megbízhatóságot.
  • 2005 - a Stropuva megkapta a nemzetközileg is elismert CE tanúsítványt.
  • 2008 - a litván "Év legjobb terméke" versenyen a szilárd, hosszú égésű kazán aranyérmet kapott a legeredményesebb és versenyképesebb, kiváló minőségű termékként. Ezt követően a STROPUVA szilárd tüzelőanyag-kazánok aktívan népszérűsödtek más országokban. Jelenleg a világ 20 országába szállítanak. Litvániában, minden negyedik háztartásban található STROPUVA kazán.
  • 2012 - a litván alkatrészekből származó STROPUVA szilárd tüzelőanyag kazánok gyártása az ukrán-litván "Stropuva-Ukraine" közös vállalkozásban indult meg.
  • 2015 – automatizálás és pellet kazánok gyártása veszi kezdetét. Automatával bármelyik kazán felügyelet nélkül irányítható, leggazdaságosabb módon üzemeltethető, a kazán felfűtés után leáll, majd kihűléskor bekapcsol, szükség esetén az égés  maximalizálódik.
  • 2016 - a litván "Év legjobb terméke" versenyen a Stropuva pellet kazán aranyérmet szintén kapott.
  • 2017 – a szlovák Hermet cég megkezdte a Stropuva kazánok magyarországi forgalmazását.

A kazánról:

A Stropuva kazánok anyaga speciális német acél a legtökéletesebb átmelegedés miatt. A kazán működése nem bonyolult, mégis egyedi. A tüzelőanyag felülről ég lefelé, ezért nem egy ponton melegíti a kazántestet, hanem az égés előre haladtával mindig lejjebb és lejjebb. Ennek köszönhetően a kazán nem tud kiégni, vagy tönkremenni.

A tűztér a levegőt felülről kapja, ami közvetlenül a tüzelőanyag felszínéhez van vezetve. A levegő mennyiségét bimetál érzékelő szabályozza az általunk kiválasztott hőfokot tartva. Nincs szükség puffer tartályra, a kazán nem termel plusz, felesleges hőt.

A tüzelőanyag tökéletesen elég, ezért a takarítására elegendő néhány hetente fordítanunk 10 percet. Köthető nyitott és zárt rendszerre egyaránt.

Nincs szükség külön energiára a működéshez. Nyitott rendszeren áramkimaradás esetén is biztonságosan és megbízhatóan üzemel.

A piacon a leghosszabb ideig működtethető kazánok. Az égési idő (egyszeri megtöltéssel) fával akár 32 óra, szénnel akár 7 nap… Mindenféle tüzelőanyaggal használható: fa, szén, apríték, brikett, pellet…stb.

A Stropuva kazánok bizonyított élettartammal rendelkeznek. Az első kazánok (17 éve) működnek a mai napig.

A befektetett érték a tüzelőanyagon rövid időn belül megtérül. Vegyes tüzelésű kazánok széles választéka 20nm-től 400nm alapterületig.

A vegyes tüzelésű kazánok közel 86,8%-os, a pellet kazánok 90%-os hatásfokkal üzemelnek minden üzemmódban.

Az első litván kazánok, amelyek CE tanúsítvánnyal rendelkeznek 2005 óta.

Mindegyik kazán automatizálható is, így akár megkétszerezhető az égési idő.

Vegyes tüzelésű kazánokhoz csatlakoztatható pellet adagoló tartály, ha gazdaságosabban szeretne segítségükkel pelletet használni. Ezzel a megoldással egyetlen kazánt minden tüzelőanyaggal a leggazdaságosabban tud majd használni, akár távvezérelt úton is.


A Stropuva kazánok saját és egyedi fejlesztésűek, velünk garanciát kap a minőségre.

Nem kell állandó felügyelet mellett tartani a kazánt, az már a múlté. Ne járjon a kazánházba, naponta csak egyszer töltse meg a kazánt és élvezze a kényelmet, amit szilárd tüzelőanyaggal is megtehet.

A Stropuva készülékekre a gyártó 5 év, mi, mint forgalmazó és képviselő cég 7 év kiterjesztett garanciát vállalunk, mert bízunk a készülékeinkben. Ennek feltétele a szakszerű, szakember által elvégzett bekötés és használati útmutató alapján történő használat.2005 - a Stropuva megkapta a nemzetközileg is elismert CE tanúsítványt.

2008 - a litván "Év legjobb terméke" versenyen a szilárd, hosszú égésű kazán aranyérmet kapott a legeredményesebb és versenyképesebb, kiváló minőségű termékként. Ezt követően a STROPUVA szilárd tüzelőanyag-kazánok aktívan népszérűsödtek más országokban. Jelenleg a világ 20 országába szállítanak. Litvániában, minden negyedik háztartásban található STROPUVA kazán.

2012 - a litván alkatrészekből származó STROPUVA szilárd tüzelőanyag kazánok gyártása az ukrán-litván "Stropuva-Ukraine" közös vállalkozásban indult meg.

2015 – automatizálás és pellet kazánok gyártása veszi kezdetét. Automatával bármelyik kazán felügyelet nélkül irányítható, leggazdaságosabb módon üzemeltethető, a kazán felfűtés után leáll, majd kihűléskor bekapcsol, szükség esetén az égés  maximalizálódik.

2016 - a litván "Év legjobb terméke" versenyen a Stropuva pellet kazán aranyérmet szintén kapott.

2017 – a szlovák Hermet cég megkezdte a Stropuva kazánok magyarországi forgalmazását.

Rólunk

Cégünk elsősorban gyártók képviseletével, azok termékeinek forgalmazásával foglalkozik. Termékeink között megtalálhatóak tömítőzsinórok, kályhák, kandallók, kazánok és klíma berendezések is Magyarországon és Csehországban 2017-ben kezdtük el a Stropuva gyártó kazánjainak terjesztését, forgalmazását. Már az első évben meglepő eladási darabszámokat sikerült elérnünk, 2018-ban pedig tovább növeltük az elégedett, Stropuva használók arányát. Láthattak bennünket több kiállításon is (pl. Construma). Eladói hálózatunkat folyamatosan bővítjük, hogy mindenki számára elérhetővé – kézzel foghatóvá váljon e nagyszerű kazán. A szlovák piac megelégedettségére való tekintettel a garanciát a gyártótól eltérően nem 5, hanem 7 évre terjesztettük ki. Az északi szomszédunknál ugyanis Ľubomír Šoltis partnerünkkel évente közel 300 kazánt sikerül értékesítenünk szinte reklamáció nélkül! Nagyraktárunk Szlovákiában, Losoncon található. A kazánokat raktárról, vagy közvetlenül a gyártótól szállítjuk a fogyasztóhoz. Az árainkba beépítettük a kiszállítási költségeket is, így nem kell többet fizetnie közvetlen gyártói szállítás esetén sem. Vegye fel velünk a kapcsolatot. Viszonteladói, vagy fogyasztói kérdésben egyaránt állunk a rendelkezésére.