A rendeléseket csak írásos formában (info@hermet.sk) tudjuk fogadni, amiről a vásárló 24 órán belül visszaigazolást kap. A megrendelésekhez szükség van a vásárló adataira (név, cím, telefonszám), illetve a megrendelt termék pontos típusára, az oldalon feltüntetett cikkszámára és amennyiben a szállítási cím különbözik a számlázási címtől, a szállítási címre is.

Az oldalon található Stropuva kazánok árai tartalmazzák a termék magyarországi házhozszállításának költségeit, így az külön nem kerül felszámolásra. A megrendelt termékeket a szállítási cím bejáratáig szállítjuk, a sofőr tovább nem kötelezhető.

Az írásos megrendelést követően a vásárló válasz e-mailben megkapja az utaláshoz szükséges banki adatokat, a pontos átutalási összeget és a termék várható szállítási időpontját.  

A megrendelt terméket csak a vételár bankszámlára érkezése után tudjuk szállítani a visszaigazolt időpont szerint. Utánvét fizetés nem lehetséges.

A visszaigazolt időpontra a vásárló köteles biztosítani a megadott szállítási cím megközelíthetőségét, mivel a megrendelt termékeket általában terítő autóval szállítjuk 2 heti gyakorisággal, gyakran 24T kamionnal.


Fontos!: a Stropuva kazánok szezonális termékek, melyek szállítási ideje az őszi és a téli hónapokban hosszabb lehet!